Firmware opdatering IVE-W535BT

Denne firmware opdatering, er specielt til Alpines IVE-W535BT.  En firmware opdatering pr. enhed. Dette er IKKE en opdatering af navigationskortet. Hvis du er tvivl om hvorvidt du har behov for denne opdatering, venligst kontakt din forhandler.

Bemærk venligst

• Opdaterings proceduren for Version 1.300 er den samme som for tidligere opdateringer, ligesom Version 1.201.
  • Billeder og film kan vise ældre opdaterings versioner. Din IVE-W535BT enhed skal vise den aktuelle opdaterede version i set-up menuen.
  • Opdaterings version 1.300, inkulderer også tidligere opdateringer

Vigtigt

Venligst opdater også din Nokia telefon med seneste version af NOKIA Car Mode med MirrorLink.

Nokia MirrorLink for Symbian: ver.2.00(6030)
Nokia Car Mode for Symbian: ver.2.00(4)

Firmware opdatering Version 1.300, indhold:

• Aktiverer NOKIA MirrorMode ( Fuld kontrol )
  • Muliggør NOKIA opkald
  • Tilslutningsmulighed for NOKIA Drive med MeeGo ( Nokia N9 )
  • Tilslutningsmulighed for Android beserede telefoner med MirrorLink funktion
  • Opdateret App ikon design
  • Generelle rettelser og forbedringer
  • Forberedelse for tilslutning af APF-V100VW

Avanceret BETA Firmware opdatering. Version 1.201, indhold:

• Musik fra iPod via USB tilslutning med iPhone 5
  • Forbedret overførsel af telefonbog fra iPhone 5
  • Automatisk ændring af opsætning med Bluetooth profil
  • Station og nummer op/ned via ratfjernbetjening

Download the Firmware Update