DENMARK
 Products  Support and others

Firmware opdatering

Denne firmware opdatering er kun beregnet til Alpine iLX-702D / iLX-702E46 / iLX-702LEON / iLX-702S453 / i902D-DU / i902D-G6 / i902D-G7 / i902D-OC3.

Én firmware opdatering pr. enhed. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed har brug for denne opdatering, kontakt da din Alpine forhandler.

Firmware Opdatering – Frigivelses Notater

• Lydstyrke: Generel lydstyrke er blevet ændret fra en generel lydstyrke til alle applikationer to applikation specifik
    • Generel Lydstyrke (Radio/ USB/ Bluetooth/ AUX/ HDMI DVD/ CD afspilning)
    • Håndfri telefoni
  • Parkeringshjælp med Front og Bak Kamera: Når der er forbundet front og bak kamera er forbundet med KCX-250MC Multikamera Vælger, vil billedet automatisk skifte fra bak til front kamera.
  • Søgefunktion og Mappe OP/NED: Søgeknappen er blevet flyttet fra kilde menuen til funktionsknap området ved BT/ USB/ iPod afspilning
  • Funktion: Træk funktionen til kilde eller skærm ændringer er blevet fjernet og et stort touch område er tilføjet i stedet.
  • Indstilling slukket lyd Til/Fra ved bakgear: Lyden kan slukkes når der sættes i bakgear
  • Styring af bakkamera med elektrisk klap: Klappen kan kontrolleres med den blå ledning (Power Antennea / El Antenne) når bakkameraklappen er sat til i indstillingsmenuen
  • Enables the „DASH CAM LINK“ feature to control the Alpine Dashcam DVR-C320S.

OBS:

• Opdateringen er ikke nødvendig, hvis Alpine enheden har Firmware version "6.0000 6.0000 6.0000" eller højere.

Systemkrav og begrænsninger

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • USB-stick med minimum 1GB lagerplads

Download instruktionerne her:

Vigtig information om softwaren

Om software-licensen på produkterne

Softwaren som er installeret på disse produkter, indeholder en open-source software.

Nedenfor kan du finde informationer vedrørende open-source vilkår og betingelser, garantier og source-koden:

www.alpine.com/e/oss/download

Software opdatering KUN til iLX-702D

Software opdatering KUN til iLX-702E46 / iLX-702x + BMW 3-series E46

Software opdatering KUN til iLX-702LEON / iLX-702x + Seat Leon (5F)

Software opdatering KUN til iLX-702S453 / iLX-702x + Smart (BR453)

Software opdatering KUN til i902D-DU

Software opdatering KUN til i902D-G6

Software opdatering KUN til i902D-G7

Software opdatering KUN til i902D-OC3