Firmware opdatering for modellerne INE-W920R / INE-W925R / INE-W928R / INE-W977BT

Denne firmware opdatering, er specielt til Alpines INE-W920R, INE-W925R , INE-W928R og INE-W977BT  One Look Navi Systemer. En firmware opdatering pr. enhed. Dette er IKKE en opdatering af navigationskortet. Hvis du er tvivl om hvorvidt du har behov for denne opdatering, venligst kontakt din forhandler.

Bemærk venligst

• Opdaterings proceduren for Version 1.300 er den samme som for tidligere opdateringer, ligesom Version 1.201.
  • Billeder og film kan vise ældre opdaterings versioner. Din INE-W920R / INE-W925R / INE-W928R /INE-W977BT enhed skal vise den aktuelle opdaterede version i set-up menuen.
  • Opdaterings version 1.300, inkulderer også tidligere opdateringer

Vigtigt

Venligst opdater også din Nokia telefon med seneste version af NOKIA Car Mode med MirrorLink.

Nokia MirrorLink for Symbian: ver.2.00(6030)
Nokia Car Mode for Symbian: ver.2.00(4)

Firmware opdatering Version 1.300, indhold:

• Aktiverer NOKIA MirrorMode ( Fuld kontrol )
  • Muliggør NOKIA opkald
  • Tilslutningsmulighed for NOKIA Drive med MeeGo ( Nokia N9 )
  • Tilslutningsmulighed for Android beserede telefoner med MirrorLink funktion
  • Opdateret App ikon design
  • Generelle rettelser og forbedringer
  • Forberedelse for tilslutning af APF-V100VW
  • Hebraisk sprog ( Kun INE-W977BT )

Avanceret BETA Firmware opdatering. Version 1.201, indhold:

• Musik fra iPod via USB tilslutning med iPhone 5
  • Forbedret overførsel af telefonbog fra iPhone 5
  • Automatisk ændring af opsætning med Bluetooth profil
  • Station og nummer op/ned via ratfjernbetjening

Software opdatering, KUN for INE-W920R

FU_INE-W920R.zip (28.4 MB)

Download instruktionerne her:

Software opdatering KUN til INE-W925R

FU_INE-W925R.zip (25.4 MB)

Download instruktionerne her:

Software opdatering KUN til INE-W928R

FU_INE-W928R.zip (28.6 MB)

Download instruktionerne her:

Software opdatering KUN til INE-W977BT