Firmware og navigations opdatering til INE-W997D / X801D-U / X701D-A4 / X701D-A4R / X701D-A5 / X701D-Q5 / X701D-F / X901D-DU / X901D-G6 / X901D-G7 / X901D-OC3 / X901D-F

Firmware opdatering, udgivelsesnoter

• USB-video afspilning (AVI/MP4/MKV filer med H.264 Video og MP3/AAC lyd)
  • Alpine Connect services er klar (Spotify, Glympse & Yelp)
  • Alpine TuneIt 3.1 er klar
  • HDMI-splitter interface understøttes (KCX-630HD)
  • Multi-kamera interface understøttes (KCX-C250MC, KUN for INE-W997D / X801D-U / X701D-(A4, A4R, A5, Q5))
  • Visning af trailer-krog ved brug af bakkamera
  • BT HFT multi point implementation
  • Generelle forbedringer

Bemærk venligst:

• Opdateringen er ikke nødvendigt for Alpine-enheder med Firmware-version “2.210.2.210.2.210” og højere

Navigationssoftware opdatering - udgivelsesnoter

• TTS (tekst-til-tale) stemmer er forbedret
  • Stabilitetsforbedringer

Bemærk venligst:
Opdateringen er ikke nødvendigt for Alpine-enheder med Navigationssoftware dateret "18. April 2016" og senere

Systemkrav og begrænsninger

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8
  • USB-stick med minimum 1GB lagerplads

Download instruktionerne her:

Vigtig information om softwaren

Om software-licensen på produkterne

Softwaren som er installeret på disse produkter, indeholder en open-source software.

Nedenfor kan du finde informationer vedrørende open-source vilkår og betingelser, garantier og source-koden:

www.alpine.com/e/oss/download

Software opdatering, KUN for X701D-A4, X701D-A4R, X701D-A5, X701D-Q5

X701D-A_USB-Stick-1_Audio.zip

X701D-A_USB-Stick-2_Audio.zip

X701D-A_USB-Stick-3_Navigation.zip

Software opdatering, KUN for X901D-DU

X901D-DU_USB-Stick-1_Audio.zip

X901D-DU_USB-Stick-2_Audio.zip

Navigationsopdateringen er ikke kompatibel med Truck Software.