DENMARK
 Products  Support and others

DAB Firmware Opdatering

System krav og begrænsninger:

• Windows XP (SP 2) / Windows 7
  • USB stick

DAB Firmware Opdatering:

• DAB Service Following

Vigtig information om softwaren

Om software-licensen på produkterne

Softwaren som er installeret på disse produkter, indeholder en open-source software.

Nedenfor kan du finde informationer vedrørende open-source vilkår og betingelser, garantier og source-koden:

oss-download

Download the Firmware Update

1. Download "Alpine_EZi-DAB_V1.6_4.85.1.97.107.zip" til din PC.
  2. Tilslut et tom USB-stick til din PC
  3. Hent filen (F. eks med WinZip / IZArc) til din USB-stick.
    Filen “Alpine_EZi-DAB_V1.6_4.85.1.97.107.dfu” skal placeres i "root directory" på USB-stick´en.
  4. USB-stick´en fjernes forsigtigt fra din PC.
  5. Tænd din EZI-DAB
  6. Tryk på kanppen, vælg “Settings” > “Software update”.
  7. Sæt USB- stick´en i USB stikket på din EZi-DAB, tryk på “Select” knappen.
    Bemærk: Opdateringen kan tage omkring 5 minutter. Du må ikke slukke din EZI-DAB under processen, og ej heller starte bilen. Sker det vil opdateringen fejle.
  8. EZI-DAB genstarter automatisk når opdateringen er fuldført.
  9. Fjern USB-stick´en.