Firmware opdatering

Denne firmware opdatering er kun beregnet til Alpine PDP-E802DSP.

Én firmware opdatering pr. enhed. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed har brug for denne opdatering, kontakt da din Alpine forhandler.

Download instruktionerne her:

Software opdatering KUN til PDP-E802DSP

download_arrow.jpgPDP-E802DSP-R24.zip – 01.03.2021

Alpine Sound Lab software til PDP-E802DSP

Professionel lyd justering fra din PC

Download Alpine Sound Lab software til PDP-E802DSP og installer det på din PC (kompatibel med Windows 10).

Tilslut din PC via USB kabel eller trådløst via WiFi til Alpine PDP-E802DSP for at begynde at justere dit lydsystem.