Firmware opdatering

Denne firmware opdatering er kun beregnet til Alpine PDP-E800DSP.

Én firmware opdatering pr. enhed. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed har brug for denne opdatering, kontakt da din Alpine forhandler.

Firmware R24 Release note:

• Bugfix: Input attenuation of channel 1+2 will be stored in the presets.

Download instruktionerne her:

Software opdatering KUN til PDP-E800DSP

download_arrow.jpgPDP-E800DSP-R24.zip – 05.12.2018

Alpine Sound Lab software til PDP-E800DSP

Professionel lyd justering fra din PC

Download Alpine Sound Lab software til PDP-E800DSP og installer det på din PC (kompatibel med Windows 7, 8 og 10).

Tilslut din PC via USB kabel eller trådløst via WiFi til Alpine PDP-E800DSP for at begynde at justere dit lydsystem.